lördag 8 juni 2013

En intensiv sammanfattning av en god vecka..

Förlåt.
Jag är världens sämsta bloggare just nu.
Jag jobbar intensivt. Förutom i fredags, då jag var sjukanmäld pga migrän. Träningen lider - jag lider av att inte hinna träna. Har dock släpat fram hantlarna framför tv:n så nu när det är prinsessbröllop så slår vi två flugor i en smäll...

Har lånat en juicemaskin av Jonna. Så nu produceras det färskpressade juicer på löpande band! I morse blev det juice på en röd grape, fyra morrötter, ett äpple och lite ingefära. Åh, vad gott det är!


Har lagat mig lite god mat i veckan. Of course... oxfilé med caprese. Finns det något godare??Förrätten var en favvis: Pimientos de Padron, alioli, bröd och ett underbart gott rött vin.


Har beställt klipptid på måndag. Nu ryker barret! Såhär tänkte jag mig.. Och Ja, ni får ju absolut bortse från att Carolina Gynning är filmstjärnesnygg, och fokusera på frisyren. Det är den jag vill ha. Allt annat är dessvärre omöjligt att efterlikna...


Nu ska jag ut på terrassen och göra lite snyggt. Tycker grannarna börjar glo lite snett på mig - ogräset växer sig grönt och frodigt på min terrass, medan de dammsuger utomhus, fogar mellan plattorna så ogräset kvävs, sopar både morgon och kväll och har den ena exotiska växten efter den andra i sina stora självvattnande krukor... Jag har enbart lavendel, och i en stor kruka samsas gräslök, rosmarin och en chokladblomma... Jag kör mer på vad jag gillar än vad som matchar... Hahaha!

Ikväll kommer bästa A, vi ska dricka vin och käka sushi. Och babbla, babbla, babbla... Härligt!
Ska ni förresten kolla på prinsessbröllopet? Jag ska! Åh, vad jag älskar det!! Snygga människor, snygga kläder, kärlek - kan det bli bättre?

Tataa!
XXX

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Tror du passar bra i den frissan!

Susjos sa...

Skitsnygg frissa!
Och JA, klart jag såg prinsessbröllopet! Så vackert! Vilken klänning!!!!
(tur att min republikanske man jobbade idag och slapp se mina glädjetårar och bröllopet... medans jag sippade på proseccon! )

Anonym sa...

Tiden går så snabbt så snabbt när man har kul :-) Bra att du kör på vad du gillar för oftast så skiner det falskt igenom när man har något för att man måste!
Snygg frippa! Tror den kommer passa dig fint!

Helena m. 4 sa...

Fåntratt - du är skitsnygg jööh...!!
och du kommer passa superbra i den frisyren