lördag 11 maj 2013

Före- och efterbilder!

Jaha.
Så bestämde jag mig då för att lägga ut hemska bilder i bloggen. Egentligen är det ju inte "Före- och efterbilder". Det är "Före- och undertiden-bilder". Jag är ju inte helt i mål ännu...

Före: 68,2 kg (minst)
Efter: 60, 5 kg, ca..


Går lite mer in för styrketräning nu, och har ca 2 kg kvar att tappa...
Gått från stl 40 till stl 36 i byxor. Fast bikinibyxan till höger är stl 42, så de där storlekarna kan man ju ta med en nypa salt...

Och en sak, som är jäkligt tradig att läsaa, men som faktiskt är himla sann; Kan jag så kan alla!
Jag har inte späkt mig, bara tänkt efter. Ätit allt jag gillar, men i begränsad mängd. Vissa gånger har hela dagar gått åt helskotta, men då får det vara så. Nästa dag är det bara att starta på ny kula. Detta är långsiktigt. Jag började 22/7-12, så egentligen har det ju tagit sjukt lång tid. 
Men vad spelar det för roll? Tiden går ju, oavsett...

Tataa!
XXX

9 kommentarer:

Ting sa...

Duktig du är!
Hur lång är du?

Hovdamen Yoyce sa...

Snyggt!! Jag är imponerad! Jag kommer nog ALDRIG att gå ner mina kilon trots allt träning. Det är den där magen som inte vill krympa o jo, jag inser väl att det är fel på matintaget men det är så svårt.

Hade trott att jag skulle gå ner de där 7 kg i år innan jag fyller 50 i augusti men det lär nog inte hända. Jag är ett hopplöst fall.

Skärp dig! sa...

Ting: Jag är 171 cm.

Och tack båda för era fina kommentarer!

Yoyce, jag kan bara råda dig att ta tag i maten. Det är 80%. Träningen är 20 %. Jag vet att du är lchf-are, och mig veterligt går det bara att gå ner till en viss gräns med den metoden. Sen är det att räkna kalorier som gäller. Du KAN. Jag VET att du kan!!

Kram till er båda!

Susjos sa...

Precis vad jag behövde se idag! Gud va duktig du är!
Jag vet också att jag kan, men det är ju sååå svårt! Allra helst när det är massa partyn på gång och sommaren är på väg!
Håller med dej, intaget av kalorier är den största utmaningen,träningen gör inte lika mycket..
...och man måste göra det långsiktigt...ja, nu måste jag ta tag i detta! kram å tack!!

Fru Venus sa...

Herremindjävlar vad snygg du är - fortfarande/ännu! :-) Jag skulle ju, som du vet, vara överlycklig om jag såg ut som du gör på "före" bilden :-)

Nina sa...

Jädrar i jösses va snygg och vältränad du är!!! Grymt jobbat vännen! tack för peppet bara genom detta inlägget! Nu jädrar tar jag tag i detta på allvar jag också!
stor kram!

Anonym sa...

Åh vilken inspiration du är!! Åh jäklar i min låda va snygg du är!! Wow!

Malla sa...

men vissel vissel! vilken resa! och du ser sjukt vältränad ut - bra jobbat! :D

Chrissan sa...

Ser toppen ut! Bra jobbat! :)