onsdag 8 maj 2013

Undisar och kotknackare...

Well... Gick ut hårt idag med en utmaning som heter duga: Köpa underkläder och bikini.
Är det inte bara världens tråkigaste?!
Fan, här tycke man liksom att man är smal och någorlunda tränad... HELL NO!
Plattrövad Ladugårdsdörr, var namnet! Fy fasen vad jag hatar provrum Och jag fattar liksom inte, om jag var butiksägare så hade jag ju helt klart gjort provrummen bra mycket mer fördelaktiga för kunden: Bättre ljus dämpat, rent golv så om man tappar något blir det inte grått av damm, speglar på lite bättre avstånd så man slipper se alla skavanker så fruktansvärt nära!

Hur som haver, det blev 3 set med undisar/bh och en rosa bikini. Och ett löfte till mig själv att börja med squats! Damn...
Åh, ja visst, ja! Lite nya träningskläder smög sig visst också med... Yaaaay!!

När jag nu ändå var på Emporia, så fick det bli god lunch på Redfellas - en C.A.B och en juice på jordgubbar, äpple och ingefära. Godis!Nu ska jag göra något som jag borde gjort för läääänge sedan: Gå till kiropraktorn!
Har en tid nu 16:45 och jag längtar. Äntligen ska skelettet hamna på rätt plats. Gissar att det kommer knaka rejäl... Najs!
Har förresten fått blodad tand på cirkelgym, så nu står jag i kö igen till ett pass ikväll... Håll tummarna!

Tataa!
XXX

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller med om provrummen! En bekant talade om att han inredde provrum åt lite finare butiker. De var noga med ljuset och han fick order om att sätta in "smalis speglar" alltså speglar som är lite böjda så att man ser lite smalare ut. Men jag fick aldrig reda på var de var och har heller aldrig sett mig smalare i nåt provrum. Äckligast är golven, är det så svårt att hålla rent???

Hoppas du får plats på cirkelpasset!